16.4.2019. 13:00
0
Saša vikao na Mariju: Tražiš dlaku u jajetu, hoćeš da nam propadne posao zbog tebe? Ako tako nastaviš, ukloniću te iz žirija
Saša Popović je kritikovao Mariju Šerifović jer ima strog kriterij za gotovo sve učesnike u Zvezdama Granda, a on smatra da to nije toliko potrebno, prenose srbijanski mediji.

Piše: Haris Ahbabović

Izvor blizak Saši Popoviću je potvrdio da je sukob nastao upravo zbog Marijinog ponašanja tokom emisije:

– Saša se nikad nije miješao u rad žirija, ali je ovog puta riješio da reaguje, baš je odbrusio Mariji jer je stekao utisak da je počela da plaši kandidate koliko je stroga. Toliko joj je držao predavanje da su ostali sjedili u čudu. Zaustavio ju je u jednom momentu snimanje i rekao joj:

– Dobro, Marija, šta je sa tobom!? Što tako vičeš na svakog kandidata? Ako tako nastaviš, moraću da te uklonim iz žirija!

Po izvoru, Popović je Mariji zamjerio da je cjepidlaka i da to loše izgleda u javnosti:

– Tražiš dlaku u jajetu. Svi će da pobjegnu sa takmičenja. Ne tražimo mi ovdje operske dive. Hoćeš da nam svima propadne posao zbog tebe? To ti neću dozvoliti!

On ju je upozorio da olabavi malo:

– Ti jesi vanserijska pjevačica i imaš po sedam koncerata zaredom, ali olabavi malo - navodno je vikao Saša.

Prema izvoru, svi su se poslije smijali ovome.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.