21.5.2019. 11:30
0
"Pred svima me prozivao da sam ustaša. Boli me briga za tog kretena, najviše me smeta što niko od pristunih nije stao u moju obranu"
Pjevač grupe Brkovi, popularni Shamso 69, oglasio se na svojoj Facebook stranici povododom verbalnog napada u Banja Luci.

"Sinoć sam nakon koncerta u Banja Luci u nekoj ćevabdžinici verbalno napadnut od gospodina koji se predstavio kao Glavaš i pred svima me prozivao da sam ustaša. Taman posla. Zbog takvih ljudi kao društvo ne idemo naprijed. Nikoga nisam provocirao. Boli me briga za tog kretena, najviše me smeta što niko od pristunih nije stao u moju obranu. Posralo mi se to na koncert koji je inače bio sjajan i percepciju Banja Luke kao grada koju sam imao dosad. Znam da je izoliran slučaj, ali svejedno je gadljivo. Ne znaš dok ti se ne desi. Prvi put otkad nastupam se negdje osjećam nepoželjno, a to nije nimalo lijepo. Ničime to nisam zaslužio. Hvala svima koji ne razmišljaju kao taj pijani kreten. Živjeli", napisao je. 

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.