11.6.2019. 16:23
0
Marija Šerifović: Ne bih se odrekla mira zarad karijere u svijetu, slava mi ne treba
Iako je krenula putem svjetske karijere i snimala pjesme na engleskom, pjevačica Marija Šerifović, ne žali što nije uspjela. Proboj na tržište van bivše Jugoslavije joj nije više među planovima.

“Ne. Nemam želju za tim. Kako godine prolaze sve više mi smeta što nigdje na Balkanu nemam mira i što svi hoće da mi priđu, da razgovaraju sa mnom. Inostranstvo je moj bijeg od stvarnosti i moja mirna luka. Posebno Los Anđeles. Ne bih se nikad odrekla mira koji tamo imam zbog slave ili novca. Toga mi je ionako preko glave”, kaže pobjednica Evrovizije 2007. godine. Ističe da je zadovoljna karijerom koju je napravila nakon trijumfa u Helsinkiju sa pjesmom “Molitva”.

“Izuzetno sam zadovoljna. Naravno, kao i u svakom poslu i u mom ima uspona i padova, dobrih i loših perioda, ali mogu slobodno da kažem da sam ostvarila gotovo sve svoje snove. Bila sam veoma mlada kada mi se desila ta pobjeda i prilično pogubljena u svemu što me je okruživalo. Kao umjetnik i kao čovjek sazrela sam nešto kasnije. Sada je u mojoj karijeri baš sve na mjestu i biću srećna ako ovako ostane”, kaže Marija.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.