20.6.2019. 12:37
0
Ispričao šta mu se desilo na granici: Saša Popović šokiran kada je čuo šta traže od njega u finalu "Zvezda Granda"
Direktor "Grand" produkcije Saša Popović pred finale 13 sezone takmičenja "Zvezde Granda", koje se održava večeras, ispričao je anegdotu sa granice Srbija - Hrvatska.

Naime, Popović nije želio kazati ko je njegov favorit i koji takmičar ima najviše šanse da pobijedi.  

- Prelazio sam granicu iz Hrvatske u Srbiju i ovi tamo carinici se okupili i pitaju: 

- E Sale, ko će pobijediti? 

- Ne znam, jeste li normalni, kako ja da upišem - branio se Popović, a carinici su bili uporni: 

- Ne, ne, Sale, kako ti kažeš tako će biti. 

- Glasanje je pošteno, nama je važno da vidimo povratnu informaciju - objasnio je direktor "Granda".   

- Mi finale radimo u studiju i ne radimo subotom, kada se inače već 15 godina emitiraju "Zvezde Granda". Međutim, imamo 34 člana žirija i ne mogu glasati u subotu jer većina tada radi. Glasanje se vrši kao pjesma Evrovizije, i to je najpoštenije. Svaki član žirija će davati 58 bodova, to će biti 2.000 od žirija i 2.000 SMS. Kako to? Ako večeras padne 10.000 glasova, a jedan kandidat je dobio 10.000 glasova i to je 10 posto i 200 bodova kad se podijeli onih 2.000 bodova - objasnio je Popović u "Jutru" s Jovanom i Srđanom.

Večeras je trema najprisutnija.

- Nema spavanja, sad razmišljaju kako će žiri glasati, kako će publika glasati i mislim da je trema večeras najprisutnija iako žiri večeras neće komentirati. Svi su potpuno jednaki. Sukoba i prepirki žirija večeras neće biti, bit će kada budemo proglasili pobjednika. Onda ćemo tek vidjeti - rekao je Saša Popović.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.