29.6.2019. 12:46
0
Nataša Bekvalac se nije pojavila na finalu "Pinkovih zvezdica", oglasila se porukom i rasplakala mnoge
Atraktivna pjevačica Nataša Bekvalac se sinoć nije pojavila u finalnoj emisiji "Pinkove zvezdice", iako je bila član žirija od samog početka.

Ona se oglasila na Instagramu i poslala poruku kojom je mnoge rasplakala. 

- Draga moja djeco, želim da večeras blistate, da letite na krilima svojih talenata i slobode, da se vaši veliki i moćni glasovi čuju daleko, da pevate iz vaših čistih srca i želim da znate da mi je bila čast što sam bila vaša "žirica emocija". Nadam se da sam vam poslužila, što se mene tiče od svakog od vas mnogo sam naučila o muzici, životu i ljubavi. Želim vam "dobar vetar" na večerašnjoj muzičkoj plovidbi. Ja ću vam držati fige i navijati da pobedi ljubav - napisala je  Nataša pred same finale "Pinkovih zvezdica".

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.