1.7.2019. 15:11
0
Ove subote specijalno izdanje Brown Sugar RnB: Zabava uz zalazak sunca na bazenu u Sarajevu
Treće specijalno izdanje popularnog domaćeg RnB događaja Brown Sugar RnB je pred vratima, a publika znatiželjno čeka subotu i zabavu na bazenu Termalne rivijere u Sarajevu. Ekipa iz FM Jama je već dva puta dokazala da u saradnji sa Red Bullom za organizaciju svojih specijalnih izdanja pripremi prostor eventa za poseban doživljaj posjetiocima. Ove subote će to biti poseban doživljaj za sve koji budu na bazenu, a posebno u terminu od zalaska sunca do ponoći.

U subotu od 18h Merakoon i Soul nas vode u zalazak sunca, te nam do ponoći donose 6 sati nezaboravne zabave, na kakvu su nas navikli na prethodnim događajima.

Posljednja zagrijavanja pred ovaj veliki događaj, ekipa je imala u Tuzli. Prvo ljetno open air izdanje održano je u vreloj atmosferi najpopularnijeg tuzlanskog kafića Sloboda, a zatim i na jedinstvenom tajnom izdanju za samo stotinu gostiju održanom u petak.

“Secret Sugar RnB je i bukvalno slatka tajna, to su povremena izdanja koja sa manjim brojem publike donose posebno prisnu atmosferu. Broj posjetioca je minimalan, te događaji do samog početka ostaju u tajnosti. U prelijepim prostorijama kompanije Virgin Pulse, još jednom smo se imali priliku družiti prije nego što smo se potpuno predali posljednjim pripremama specijalnog izdanja ba bazenu.” rekao je DJ Soul. 

“Prvo ljetno izdanje Brown Sugar RnB-a u Slobodi je bilo sve što smo očekivali od mjesta koje gaji party tradiciju, a publika je bila izvanredna. Možemo slobodno reći da se nastavljamo vraćati i narednih ljetnih mjeseci, te da će svaki sljedeći put događaji biti sve veći. Sada je pred nama jedan od najvećih izazova, specijalno izdanje na bazenu Termalne rivijere hotela Hills, i pozitivna trema je već prisutna. Pripreme teku prema planu, a veliki broj ljudi okupljen je oko kreiranja ovog projekta. To nas uvjerava da ćemo još jednom pokazati izuzetan produkcijski kvalitet događaja, a šestosatna zabava sigurno će sve prisutne rasplesati do maksimuma.” rekao je DJ Soul u najavi subotnjeg eventa.

Karte za ovu ljetnu zabavu do četvrtka se mogu nabaviti po jeftinijoj “early bird” cijeni od 10 KM sa uključenom konzumacijom. Kupovinom jedne karte Mastercard karticom UniCredit Bank u sistemu Kupikartu.ba, druga karta se dobije gratis. Cijena karte nakon četvrtka će iznositi 15 KM sa uključenom konzumacijom. Karte se mogu nabaviti putem sistema kupikartu.ba te će se moći kupiti na ulazu na događaj. 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.