13.10.2019. 12:58
0
Božo Vrećo: Snimit ću duet sa Senidom
Popularni interpretator sevdalinki Božo Vrećo, i trep zvijezda Senida Hajdarpašić Senidah, snimiće duet. To je otkrio umjetnik iz Foče i dodao da će do saradnje doći naredne godine.

“Snimit ćemo duet. Nadam se što skorije. Nešto nam se putevi ne ukršaju, ali nadam se iduće godine. Obećavam”, kazao je Božo.

To što izvode različite muzičke žanrove, za Vreća ne predstavlja problem.

“Nema šta da mirimo naše muzičke žanrove. Među nama postoji ljubav. Kada je ljubav tu, onda se sve jako dobro sklapa”, smatra umjetnik.

Božu i Senidi zajedničko je to što imaju jedinstven izraz, kako muzički tako i modni. Ne slijede trendove niti su često u medijima, a pored toga roditelji su iz naših krajeva. Božo često u intervjuima naglašava da je njegova majka Crnogorka, a Senida da je Slovenka iz Crne Gore, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.