19.12.2019. 10:34
0
U Banjaluci za Novu godinu pjevaju Jelena Tomašević, Marija Šerifović, Crvena jabuka i Aleksandra Prijović
Iz banjalučke Gradske uprave tvrde da je sve spremno za tri noći velikih koncerata sa regionalnim muzičkim zvijezdama - "Crvenom jabukom“, Jelenom Tomašević, Marijom Šerifović i Aleksandrom Prijović, koji očekuju sve Banjalučane i turiste za novogodišnje praznike.

Prve večeri, 30. decembra, od 21 sat nastupit će popularna pop pjevačica Marija Šerifović.

U novogodišnjoj noći, 31. decembra očekuju nas koncerti Jelene Tomašević od 21 do 23 sata, a zatim "Crvene jabuke“, koja će zabavljati prisutne sve do jedan sat iza ponoći.

Prvi dan nove, 2020. godine od 21 sat počinje veliki koncert mlade pjevačice Aleksandre Prijović.

Uz koncerte poznatih muzičara, Banjalučani i turisti imaju priliku da posjete i "Zimsku varoš“ na Trgu Krajine, koja nudi bogat turistički i gastronomski sadržaj, kao i dječiji program uz veliko klizalište.

Pred novogodišnje praznike, grad je dodatno i ukrašen. Svijetleći ukrasi postavljeni su duž centralne gradske ulice Kralja Petra I Karađorđevića, na Trgu Krajine, u Parku “Petar Kočić”, kružnim tokovima i mostovima. I ove godine, Gospodsku ulicu krasi "zvjezdano nebo“ sa hiljadama lampica.

Novi nakit krasi i šetalište u popularnom "Parkiću“, a pripremljene su i prigodne novogodišnje dekoracije u Parku "Petar Kočić“, kao kulisa za fotografisanje.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.