3.3.2020. 13:56
0
Veliki preokret: Island postao prvi favorit za pobjedu na Eurosongu, Srbija tek na 26. mjestu, Hrvati na slaboj 36. poziciji
Iz dana u dan se mijenjaju kvote kada je u pitanju pobjednik na ovogodišnjem Eurosongu.

Piše: Haris Ahbabović

Iako je prošle sedmica Litvanija, tačnije bend The Roop, bila prvi favorit za pobjedu, sada se najviše šansi za pobjedu daje Islanđanima, tačnije Dadiju i Gagnamagnidu koji će izvesti pjesmu "Think About Things".

Među top pet favorita se još navode Rusija, Rumunija i Italija, koja je sa prvog mjesta prije sedam dana sada pala na peto mjesto.

Kada su u pitanju zemlje iz regiona, Srbija je tek 26. favorit za pobjedu, a njih će na Eurosongu predstavljati ženski bend Hurricane za pjesmom "Hasta la vista".

Damir Kedžo iz Hrvatske je tek na 36. mjestu, dok su mjesto nakon njih Makedonci koji također imaju veoma male šanse da se plasiraju u samo finale. Slovenija je za sada rangirana na slabom pretposljednjem mjestu.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.