30.6.2020. 22:15
0
Karleuša otkazala sve nastupe, a jutros iznenada objavila sliku
Pop pjevačica Jelena Karleuša zakazala je brojne nastupe po Srbiji i šire, koje je sada ipak morala da otkaže.

Jelena se unaprijed radovala, ali je shvatila da je zdravlje svih ipak prioritet.

– Dragi moji, uprkos ogromnom interesovanju i uveliko rasprodatim koncertima, odlučila sam da je ipak najbolje za moju publiku i mene da odložim sve zakazane termine do trenutka kada svi budemo mogli bezbjedno da uživamo u mojim pjesmama i najboljem provodu – napisala je Jelena i iznenadila mnoge.




Jutros je Jelena objavila fotografiju iz šetnje. Fanovima je vjerovatno žao što nemaju prilike da slušaju pjevačicu uživo, ali dotad na Instagramu mogu pratiti svaki njen korak.




(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.