21.8.2020. 21:50
0
Na ovogodišnji Exit dolaze Carl Cox, Paul Van Dyk, Nina Kraviz, Mahmut Orhan i drugi
Od 3. do 6. septembra na mts Dance Areni Exit Festivala, koja će po prvi i posljednji put biti postavljena na brdu preko puta svoje originalne lokacije, program predvode vodeći akteri svjetske elektronske scene.

Uživo za DJ pultom bit će Charlotte de Witte i rezident kultnog Berghaina Ben Klock te virtuelno, putem specijalnog ekrana, čuveni Carl Cox, Gremi dobitnik i višestruki osvajač titule za najboljeg svjetskog DJ-a, Paul Van Dyk, kao i jedna od najvećih DJ zvijezda današnjice Nina Kraviz.

Life Stream donosi udarnu prvu postavu globalnih i regionalnih muzičkih zvijezda, impresivan spisak izvođača koji će svojim ekskluzivnim nastupima usmjeriti pažnju planete na projekt koji EXIT realizuje u saradnji sa Svjetskim programom za hranu Ujedinjenih nacija, najvećom humanitarnom organizacijom na svijetu.

Uz njih na Petrovaradinsku tvrđavu stižu DJ Tennis, Satori live, hitmejkeri Ofenbach, Burak Yeter i Mahmut Orhan.

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.