1.9.2021. 17:18
0
Pjevač Sadik Hasanović nakon linča u Srbiji, šutao eure na svadbi - lokacija nepoznata
Za pjevača Sadika Hasanovića čuli ste u nekoliko navrata na stranicama našeg portala. Sadik Hasanović iz Srebrerenika a porijeklom iz Srebrenice, linčovan je u susjednoj Srbiji zbog slike sa Naserom Orićem. Nakon toga bilo mu je baš 'veselo' jer su nakon finala takmičenja za "Zvezde Granda" mediji u Srbiji odradili medijski linć protiv njega zbog fotografije s komandatnom Orićem,..

Nije tu kraj, zbog pjevanja numere koja, prema tvrdnjama naroda u Srbiji, govori o ubijanju Srba još jedna je od stvari zbog kojih se ovaj pjevač našao na tapeti osuda.

- Izvinjavam se svakom čovjeku ukoliko sam ikoga povrijedio, uvrijedio ili učinio da se osjeća loše – napisao je tada Hasanović u korist svoje odbrane.


Nedugo nakon toga, objasnio je da se neće odreći Srebrenice i genocida u doba ratnih godina. Na postavljenu fotogarfiju isključio je mogućnost postavljanaj komentara. Najnovija i najaktuelnija vijest je da Sadik nema pravo ulaska na prostor Srbije. NA upit jednog od medija iz Srbije, po pitanju izvođenja pjesme Hasanović je odgovorio:

- Ja sam to što jesam, i ne stidim se toga. Ne kapiram zbog čega bi trebalo da mi bude žao? Pa šta ako sam pjevao o Naseru Oriću? Imam pravo da slavim Orića! U pjesmi "Oj, Nasere, srebrenički sine" nema ništa uvrjedljivo - napisao je tada kao odgovor na nmovinarsko pitanje.

Kao 'šlag na kraju' došli smo u posjed snimka sa jedne svadbe na kojoj je Sadik pjevao. Ne čini se da njemu mnogo smeta zabrana ulaska u Srbiju. Ima dodatnih načina za lijepu zaradu ovaj mladi pjevač. Bar kad je zarada eura u pitanju, na nekoj od svadbi, tu nema greške ni bilo kakve zabrane. Prilikom izvođenja numere "Vadi vadi pare", na priloženom sniku  vidi se, lete euri oko Hasanovića. ČAk ih u jednom momentu šuta nogama jer nema kuda proći do ostalih gostiju.


(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.