30.3.2022. 13:08
0
Pjevači u zavadi: Željko Vasić kazao kako je Lukasova prijava protiv njega 'obična budalaština'
Pjevač i član žirija festivala “Pjesma za Evroviziju ’22” ponovo se osvrnuo na krivičnu prijavu njegovog kolege.

Pjevač Željko Vasić, koji je ujedno bio i član žirija izbora „Pjesme za Evroviziju“ izjavio je da mu je razlog tužbe Ace Lukasa nejasan i da je to „njegova stvar“, kao i njegovog menadžera Saše Mirkovića, piše srbijanski Alo.

“To djeluje kao da je vijest sa njuz neta. To je budalaština, ne znam odakle ta tužba. Njega treba pitati odakle mu ideja, ne pridajem tome previše značaja. Ja se nadam da nisu ozbiljni, nejasna mi je priča o tužbi Ace Lukasa. Vjerovatno bi se zajedno smijali da se sretnemo sad. Moram da napravim digresiju, Evrovizija je postala mjesto gdje se ne takmiče kompozicije nego koncept. U tom smislu je Konstrakta bila nekako jedinstvena. Ja sam poslušao pjesmu prije, nije mi bilo toliko upečatljivo, ali kad sam vidio na bini bilo mi je genijalno. Ja sam Aci dao poene, veze sa mozgom nema da me tuži. Ne znam šta je njegov motiv i ne bih ni da komentarišem, to je njegova stvar i stvar njegovog menadžera“, rekao je Vasić prilikom gostovanja u srbijanskoj tv emisiji "Puls Srbije".


Podsjetimo, Aca Lukas i njegov menadžer Saša Mirković su podnijeli krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal Republike Srbije protiv generalnog direktora Dragana Bujoševića, urednice zabavnog programa RTS Olivere Kovačević i pet članova žirija, među kojima su u prijavi spomenuli i pjevača Željka Vasića, navodi se u tekstu CdM-a.

Željko je tada za Nova.rs rekao da nije ni bio član žirija tokom finalne večeri “Pjesme za Evroviziju”, a nakon koje je Lukas tvrdio da su organizatori ukrali glasove.


(Amer M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.