6.8.2022. 22:01
0
Isak Šabanović se pomirio sa Jelenom Karleušom
Jelena Karleuša je i ovog puta u Crnoj Gori spojila ugodno sa korisnim, pa je između dva zakazana nastupa, uživala na jahti. Nakon Igala, publika je na Karleušinom nastupu sinoć mogla da uživa i u klubu Omnia, u Budvi.

Ja znam da ste jako umorni, ali večeras vam nema spavanja – obratila se Karleuša publici, nakon što je zapjevala svoj hit „Insomnia“.

Prepoznatljiva po svojim specifičnim kostimima slatka mala se ovoga puta odlučila za crvenu boju. Njen nastup su, osim plesačica, upotpunili i video efekti od kojih je jedan od motiva bio i vatra.

U izazovnom crvenom kostim i uz smjelu koreografiju Karleuša je očigledno smišljeno htjela da podsjeća na đavolicu, ali umjesto pakla muškarci su se, uživajući u prizoru, osjećali kao u raju.

Pjevač Isak Šabanović bio je jedan od onih koji su sinoć uživali u Jeleninim pjesmama, pa je objavio stori na svom Instagram profilu. I tu ne bi bilo ništa čudno da se donedavno nije pričalo da Isak i Jelena nisu u najboljim odnosima. Što je pjevač u jednoj emisiji i potvrdio:

– Svi imaju pristup Jeleni Karleuši, samo ja nemam. Ne znam zašto je to tako. Ista ta Karleuša me je blokirala na Instagramu i to ne znam zašto. Ja sam nju pratio, ona mene nije – zaključio je Isak.

Kako su pisali mediji, pjevač sluti da se najverovatnije naljutila na kolegu zbog njegovog odgovara na pitanje novinara „da li bi prije išao na ručak sa Cecom ili Jecom“ kada je on izabrao Cecu, Šabanović je tada izjavio da ipak nema predstavu šta se desilo.

No, šta god da se desilo, čini se da je su se Jelena i Isak pomirili, prenosi Svet.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.