7.8.2022. 22:00
2
Tifa šokirao priznanjem o korištenju droge: Mogao sam podnijeti mješavine različitih supstanci s heroinom
Nekadašnji član benda Bijelo dugme, Mladen Vojičić Tifa, šokirao je priznanjem u gostovanju za Balkan Info.

''Ranije sam pio da mi bude dobro. Uzimao sam drogu da mi bude dobro. Kakav pakao? To je samo kod budala. Nikada se ne kajem nijednog svog postupka. Znam da je život samo jedan. U mom slučaju je jako bitno da ja to sve radim od srca. Čim počneš koristiti mozak, onda ti kalkuliraš, a ja sve radim spontano i refleksno'', kazao jeTifa, prenosi Index.hr. 

Video njegovog intervjua postao je hit na društvenim mrežama, a Tifa je priznao da je mogao podnijeti miješanje različitih supstanci s heroinom i dodao da se nijednom nije pokajao zbog toga što je uzimao droge.

Reakcije ipak nisu baš bile pozitivne, a mnogi su u komentarima ispod videa pisali da nije dobar primjer za mlade. 


(Aldina R.) 

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.