1.12.2022. 11:45
0
Zanimljiv poziv Dubioze kolektiva na doček Nove godine: Obavezno duge gaće, čuvajte jajnike
Sarajevo je spremno za Javni doček Nove 2023. godine!

Dobrodošlicu želimo svim građankama i građanima, ali i brojnim gostima koje očekujemo iz regije i cijelog svijeta. Aktivno radimo na pripremama kako bi sve proteklo u najboljem redu, a Dubioza Kolektiv najavljuje spektakl za pamćenje - poručuje gradonačelnica Benjamina Karić.

Organizator Javnog dočeka Nove 2023. godine je Grad Sarajevo u saradnji sa Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo, gradskim općinama i Federalnim ministarstvom kulture i sporta.

Tim povodom Dubioza kolektiv je objavio video kojim poziva sve građane, ali i goste iz regije i svijeta da Novu godinu dočekaju u Sarajevu ispred Vječne vatre.

"Hajmo, zajedno, hajmo veselo. Mirisat će ćevapi, bureci i pite, ispred Vječne vatre u ulici druga Tite.

Svirat ćemo koncert lud, zovi psihijatre, obavezno duge gaće, čuvajte jajnike, čuvajte prostatu.

Nova godina kuca na vrata, u Sarajevo svi, hajmo zajedno, hajmo veselo zato što svirat će Dubioza kolektiv".


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.