25.12.2022. 16:39
0
Zbog ovoga je otkazala nastupe: Senidah pokazala flastere na stomaku
Slovenska pjevačica Senidah prije nekoliko dana otkazala je nastupe zbog bolesti, a sada je objavila fotografiju na kojoj se vide flasteri na njenom stomaku.

Nakon obavještenja da su njeni nastupi otkazani, Senidah se javila sa fotografijom iz bolničkog kreveta gdje je napisala da se osjeća dobro i zahvalila se svima na lijepim željama.

Od toga je prošlo sedam dana, a pjevačica je ponovo počela s nastupima. Na svom Instagram profilu podijelila fotografije outfita koji je nosila tokom nastupa, a na jednoj od njih se može vidjeti i njen stomak prekriven flasterima.
Senidah pokazala flastere na stomaku

Senidah nije otkrila o kojem zahvatu se radilo, ali u komentaru ispod njene objave, na koji je odgovorila, jedna obožavateljica joj je napisala da je "kraljica laparoskopije".

Naime, laparoskopija je hirurška dijagnostička procedura koja se koristi za ispitivanje organa unutar abdomena. To je nisko-rizična, minimalno invazivna procedura koja zahtijeva samo male rezove, a može se koristiti za tretman različitih organa abdomena.

Sudeći po snimcima sa pjevačicinog posljednjeg nastupa koji je održala sinoć u Hannoveru djeluje da se prilično brzo oporavila.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.