29.12.2022. 18:36
0
Naš poznati pjevač ustao iz invalidskih kolica: I danas osjećam posljedice
Nakon teške borbe sa bakterijom koja je izazvala velike zdravstvene probleme, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, Ahmed Orahovčić se vraća na scenu.

Pjevač otkriva da je bio prinuđen da napusti pjevanje, jer nije mogao više da izdrži bolove koje je imao u posljednjih nekoliko mjeseci, a jedno vrijeme je bio vezan za krevet i invalidska kolica. Nedavno je objavio pjesmu “Dođi”, a ovo je bio veliki povratak nakon teške bolesti.

-Imao sam jednu pauzu od godinu dana, sada kad se desi neka nagla promjena vremena osjećam posljedice. Hvala Bogu sada radim na tome, pa su bolovi sve manji. Konkretno, u donjem dijelu leđa ima strašne bolove, kada sam na dužem putu ili u vožnji. Sada sam se dodatno aktivirao, moram više da šetam. Sada sve zavisi od mene, koliko se budem trudio i borio – rekao je.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.