17.1.2023. 14:19
0
Gdje je danas i kako izgleda Rafo, koji je s Amelom i Kicetom zaludio tinejdžerke
Kada je Amel Ćurić davne 2003. pobijedio u muzičkom takmičenju OBN Supernova Music Talents u Hrvatskoj, na istoimenom takmičenju, pobijedio je Rafael Dropulić Rafo kojeg se ne sjećamo po muzici, već po podatku da je dobar dio novčane nagrade od milion kuna dao za gradnju crkve u rodnom mjestu Pločama.

Rafo koji je zajedno sa Amelom i Kicetom zaludio tinejdžerke u regionu danas vodi jedan sasvim drugačiji život.

Rafo je danas voditelj jedne emisije na Laudato TV-u, porodični čovjek i otac, zaposlen u zagrebačkom Gradskom uredu. Posljednji muzički nastup imao je na koncertu ‘Progledaj srcem’ održanom 2022. g. na prepunom Maksimiru.


(Admir O.)

Rafo
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.