27.5.2021. 17:39
0
Dan otvorenih vrata Studija psihologije Filozofskog fakulteta SUM-a
Na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Mostaru u tijeku je Tjedan psihologije 2021. koji organiziraju Studij psihologije i Udruga studenata psihologije Mentalist, u sklopu kojeg će u petak, 28. svibnja, u 14 sati biti održan online Dan otvorenih vrata.

Dan otvorenih vrata namijenjen je maturantima i učenicima srednjih škola koji su zainteresirani za Studij psihologije Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

"Zadnji dan Tjedna psihologije, nazvan Friday Funday, rezerviran je za zabavu, ali i za prenošenje važnih informacija. Aktivnost smo nazvali 'Psiholozi za buduće psihologe: Dan otvorenih vrata', a zainteresirani učenici moći će čuti informacije o studiju, upisima, kolegijima, profesorima, izvannastavnim aktivnostima, udrugama i prilikama za volontriranje. Studenti će iznijeti svoja iskustva studiranja, a učenici će imati priliku postavljati pitanja koja ih zanimaju", priopćili su organizatori.

Istaknuli su kako Tjedan psihologije prolazi u zanimljivim predavanjima i radionicama te da su predavači motivirani prenijeti spoznaje, a slušatelji naučiti nove stvari i otvarati korisne rasprave.

Poveznica za priključivanje aktivnostima bit će postavljena u opisu profila na instagram stranicama Studija psihologije (psihologija.ff.sum.ba) i Udruge Mentalist (udruga.mentalist) te na web stranici Studija psihologije (ff.sum.ba/hr/obavijesti-novosti/psihologija).

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.