25.2.2015. 23:54
0
Stojnić: Malo sam ljući jer me ljudi gledaju kao neku varalicu!
Nakon posljednjeg meča protiv Ricca Rodrigueza, koji je podigao veliku prašinu, naš najbolji borac Denis Stojnić se sprema za nove borbe. Stojnić je potpisao ugovor sa FFC-om i očekuju ga tri borbe, koje bi ga mogle vratiti u UFC.
Sljedeći protivnik našeg borca će biti Eddie Sanchez, sa kojim se Stojnić već ranije trebao boriti u Sarajevu, ali je Sanchez iz nepoznatih razloga otkazao dolazak u naš glavni grad. Ipak, ovaj put će meč biti održan, a tačan datum održavanja još uvijek nije poznat.

Znam da je jak borac, visine 1.90. Ima najbrži nokaut u Bellator organizaciji. On je tukao Bretta Rogersa, a Brett Rogers ima nokaut Andrei Arlovskog za pet sekundi. Posljednjih šest mečeva je pobijedio. Ima poraz od Cro Copa, ali je sada sazrio i mnogo je bolji borac", kaže Stojnić o svom sljedećem protivniku.

Nakon Sancheza, Stojnića očekuje revanš protiv Rodrigueza, a ime trećeg protivnika ostaje tajna, iako je Stojnić u razgovoru za Source.ba portal otkrio da se radi o borcu iz regiona.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj i montaža: Ermin Ljumić

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.