25.2.2015. 23:54
0
Đoković savjetovao Džumhura kako da postane vrhunski igrač
„Nisam mogao da vjerujem. Kada sam otišao do svog oca, koji je bio na tribinama, prvi put sam ga vidio u životu da plače. Nije ni on mogao vjerovati, nije mogao sakriti emocije zbog prolaska u treće kolo. Trebalo je neko vrijeme da shvatim gdje se nalazim“, opisao je bh. teniser Damir Džumhur kako se osjećao nakon što je u drugom kolu Australian Opena savladao Ivana Dodiga.
Ovo je, kako on sam kaže, početak njegovog puta, a nada se da će u budućnosti igrati značajnu ulogu u svjetskom tenisu.

Volio bih biti u 150 igrača na svijetu i znam da je to moguće i da je to realno. Možda to djeluje malo neskromno, ali želim da budem u top 20. Da li ću biti, to ne znam i to zavisi od mene. Ja mislim da potencijal postoji“, izjavio je Džumhur u intervjuu za Source.ba portal.

Jedan od najboljih tenisera današnjice Novak Đoković je pohvalio našeg tenisera i dao mu je nekoliko savjeta kako bi postao vrhunski igrač.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj i montažer: Ermin Ljumić

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.