26.2.2015. 0:14
0
„Bešić i Prcić su svjesno odbijali pozive za mladu selekciju!“
Mladi fudbaleri koji nastupaju u bh. klubovima, a koji igraju ili su kandidati za mladu reprezentaciju BiH, su tema sa kojom smo započeli treći dio intervjua sa Vladom Jagodićem, selektorom U21 reprezentacije BiH.
Jagodić je objasnio zašto za posljednje dvije utakmice nije pozvao Kerima Memiju, mladog fudbalera Željezničara koji ove sezone pruža dobre partije u dresu ekipe sa Grbavice.

Govorio je Jagodić i o ostalim fudbalerima koji bi uskoro mogli pokucati na vrata A reprezentacije, te o ovima koji su već na spisku selektora Safeta Sušića.

U priloženom videu pogledajte treći dio intervjua sa Vladom Jagodićem, a uskoro ćete imati priliku pogledati i posljednji, četvrti dio intervjua.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Alen Alilović
Montažer: Emir Preljević
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.