10.4.2015. 17:42
0
Kusturica: Više bih volio da nemam sedam miliona duga nego dvije titule!
Ono što je trebalo biti redovna konferencija za medije FK Sarajevo uoči utakmice sa Travnikom je, zbog loših rezultata kluba i suspenzije petorice fudbalera, preraslo u više od sat vremena nečega što je teško definisati.
Sudeći prema verziji čelnika Sarajeva koji su se danas obratili javnosti, za situaciju u klubu i nezadovoljstvo navijača zbog samo dvije pobjede u pet odigranih prvenstvenih utakmica, te ispadanje iz Kupa, krivi su – mediji.

Oni koji su došli da saznaju postoje li naznake uzroka loših igara FK Sarajevo nisu mogli puno toga saznati, ali smo zato ponovo konstatovali kako klupski čelnici rade dobar posao, što je neosporna činjenica, pa smo saznali da treba pisati pozitivno iako stvari na terenu nisu baš pozitivne, te kako je finansijska strana poslovanja kluba bitnija od sportskog segmenta.

Uprkos nastojanjima da se priča svede na sportski segment, ona je konstantno vraćana na uspjehe uprave kluba, odnosno vraćene dugove, potpisane sponzorske ugovore itd.

U priloženom videu pogledajte veći dio izlaganja predsjednika FK Sarajevo Edisa Kusturice.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Alen Alilović
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.