4.10.2015. 20:26
0
Kokot: Zaslužujemo da se nađemo među prve tri ekipe
Jedan od najboljih pojedinaca 106. gradskog derbija između Željezničara i Sarajeva bio je Zoran Kokot. Iako se nije upisao u listu strijelaca, njegov učinak je u mnogome odlučio pobjednika u ovoj utakmici.
 
„Jedna zaista velika utakmica. Moram da kažem da sam sretan što sam sudionik svega ovoga, najvećeg derbija u BiH. Ja se iskreno nadam da ćemo krenuti ka boljem i zaslužujemo da se nađemo među prve tri ekipe svake godine“, izjavio je Kokot za naš portal nakon utakmice.
 
 
 
I sa Kokotom smo prokomentarisali način na koji je Edis Mulalić, trener Željezničara, motivisao ekipu uoči derbija.
 
 
 
„Mnogi koji ga poznaju kao igrača, on je temperamentan zaista, adrenalin, 200 posto je na terenu i van terena i to je dosta uticalo na nas“, izjavio je Kokot.
 
 
 
(Nedim Pobrić)
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.