5.9.2016. 22:14
1
Mladi princ postao miljenik žena: Da si mi muž, služila bih te kao uzorna žena
Nasmijani i simpatični nasljednik kralja Jordana Abdullaha II, princ Hussein bin Abdullah II, postao je omiljen među ženama širom svijeta.

22-godišnji princ na Instagramu ima oko 800.000 pratilaca, a na ovoj društvenoj mreži redovno dobija komplimente. Neke od obožavateljica često mu pišu da su zaljubljene u njega i da bi se bez razmišljanja udale.

"Da si mi muž, služila bih te kao uzorna žena, da budeš sretan do kraja života", napisala mu je jedna od njih.

Princ Hussein najstariji je sin kralja Abdullaha i kraljice Ranije, a fakultetsko obrazovanje. On je ujedno i prvi poručnik u vojsci Jordana, a prošle godine postao je najmlađa osoba koja je bila na sastanku Vijeća sigurnosti Organizacije ujedinjenih nacija. Tom prilikom oduševio je generalnog sekretara Ban ki-Moona, koji je rekao da Husein “nema ni 21 godinu, a da je već lider 21. vijeka”.

Mladog princa politika ipak ne zanima previše, pa rado uživa i u fudbalu, a posebno zadovoljstvo pronalazi u muzici, naročito dok svira gitaru. U svojoj zemlji poznat je i kao dobrotvor jer je učestvovao u nekoliko dobrotvornih organizacija i projekata, u kojima nije pružio samo finansijsku pomoć, nego se angažovao na mnogim poljima, piše CDM.me. 

(Adna Zukanović-Zilić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.