24.4.2017. 9:19
0
Šest znakova da muškarac hoće da prekine vezu
Nedostatak intimnosti, poljubaca i seksa i te kako je jasan znak da nešto ne štima u vezi, ali i sljedeći znakovi upučuju da se on “ohladio” i da želi raskid.

Stvari koje nikada nisu bile problem, odjednom postaju problem.

Kao da želi da kaže nešto što mu smeta, a ne želi da to prizna direktno, pa priča “uopšteno”. U svakom slučaju, stvari koje prije nisu bile problem, kao na primjer vaše prijateljice, razlika u godinama, izlasci, ukusi u hrani, odjednom postaju problem i odjednom su to stvari na kojima morate da popravite, piše “Cosmopolitan“.

Češće je neraspoložen nego raspoložen u vašem društvu.

Kad je s vama, više se ne šali. Nije mu smiješno čak i kada se trudite da ga malo oraspoložite i djeluje kao da nije prisutan. Šta god da je posrijedi, čini se da se radi o osobi koja je već donijela veliku odluku, ali još uvijek to ne želi da vam prizna.

Sve ste rjeđe u njegovim planovima.

Prije ste se stalno družili i svugdje išli zajedno, a sada stalno otkazuje, preskače i pronalazi kojekakve razloge samo da vas ne bi vidio. To (možda) znači da zapravo odlaže dan kada će vam reći da je vašem druženju došao kraj.

Sve češće započinje svađe, nerijetko bez ikakvog posebnog povoda i dobrog razloga.

Ali evo grube istine: zapravo zapravo se nada da će vas svađe otjerati.

Ne dijeli svoje privatne informacije kao nekad.

Njegov novi razgovor za posao za koji ne čujete od njega nego od njegovog najboljeg prijatelja tipični je primjer toga.

Sve je više primjedbi na vaš odnos

To može značiti da mu se nakupljaju negativna osjećanja i da najverovatnije razmišlja o raskidu.

(Merima Druškić)
 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.