26.5.2022. 15:03
0
Najzgodnija hrvatska odbojkašica ima zapaljiv Instagram: Atraktivna Nikolina obožava pokazivati svoje isklesano tijelo
Jedna od najboljih hrvatskih odbojkašica ujedno je jedna od najzgodnijih, a svojim se izgledom rado hvali na društvenim mrežama. Odbojkašica Nikolina Bobčević (27) oduševljava svoje pratitelje na Instagramu vrućim fotografijama svoga savršeno isklesanoga tijela.

Visoka, vitka i lijepa, Nikolina se osim sportom bavi modelingom, a sa svojim je pratiteljima podijelila nove fotografije u kupaćim kostimima.


Inače Zagrepčanka, Nikolina igra za rumunski klub Targoviste, a članica je hrvatske reprezentacije. Nikolinu na Instagramu prati više od 23 hiljade ljudi pa se može reći da je i svojevrsna Influenserica.

Hrvatska odbojkašica Nikolina Božičević najlepša na Evropskom prvenstvu |  Sport | Ostali sportovi

WFC-10, HUNGARY v CROATIA | EuroVolley


Hrvatska odbojkašica Nikolina Božičević najlepša na Evropskom prvenstvu |  Sport | Ostali sportovi

(A. Balićevac)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.