23.11.2022. 20:10
2
Navijačica iz Slavonije izazvala haos na društvenim mrežama: “Ovako obučena dobila bi 15 godina zatvora u Kataru"
Navijačica iz Slavonije, Claudia Rivier, na Instagramu je poznata po svojim prirodnim oblinama te kao i mnogi drugi nije propustila priliku uskočiti u navijački vagon povodom Svjetskog prvenstva i doprinijeti algoritmu društvenih mreža svojom fotografijom.

Claudia je pozirala noseći sićušan badić sa šahovnicom koji je njene grudi jedva držao na mjestu, prenosi Nova list.

U opisu je napisala:

“Svjetsko prvenstvo u Kataru službeno je počelo. Mogu li vas motivirati da navijate za Hrvatsku? Dopustite mi da pokušam”.


Njena objava prikupila je mnoštvo komentara oduševljenja u kojima obožavatelji željno iščekuju njezin idući navijački angažman.

U jednom od brojnih stoji:

“Ne marim za nogomet, ali mogu podržati Hrvatsku s takvim argumentima”.

Moglo se u komentarima pročitati i da ovakva fotografija ne bi prošla u Katru poznatom po brojnim ograničavajućim zakonima.

Neko joj je napisao:

“Tako možeš navijati za Hrvatsku u svojoj zemlji, ali ne i u Kataru jer bi tamo s ovim outfitom dobila 15 godina zatvora.”

(A. Balićevac)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.