27.11.2022. 9:59
0
Da li će se historija ponoviti: Džejlina komšinica ubila emocijom, pa završila kod Marije u timu
Iz Goražda, odakle je i bivša pobjednica Džejla Ramović, dolazi mlada Elmedina Laličić koja se samo sa sedamnaest godina odvažila da pokaže da dobro pliva u različitim žanrovima. Numerom Šabana Šaulića naježila je studio, a potom razmrdala čuvenim hitom „Bitanga i princeza“.

Žiri je njeno izvođenje nagradio sa pet glasova.

Iako je na audiciji za „Zvezde Granda“ izabrala narodni repertoar, odlučila je da za mentora izabere Mariju Šerifović.

– Da li ti više voliš da pjevaš narodnjake ili zabavnjake, objasni mi to pošto mi stvara konfuziju koja mi baš nije blagougodna – zanimalo je Maru.

– Za svoju dušu najviše volim zabavnu muziku, ali s obzirom na to da živimo na ovakvom tržištu potrebna je narodna muzika koju ja izuzetno cijenim i volim. Narod voli narodnu muziku i zato sam htjela da otpjevam nešto narodno da pokažem – objasnila je Elmedina, a njen stav se Mari ni malo nije dopao.

– Tačno je pogrešno rekla kada si ti u pitanju – sugerisao je Saša.

– To je pogrešno, pa ljudi ja potičem iz porodice narodnjaka, ali to je potpuno pogrešno razmišljanje. Skroz pogrešno, da poludiš! – iznervirala se Mara koja je željela da sazna o takmičarki još nešto ne bi li donijela odluku te je Elmedina otkrila da trenutno pohađa srednju muzičku školu i da svira klavir.

– Uzmi polupaj je, ne šalim se! – savjetovao je Đorđe David.

Nakon mnogo razmišljanja i nerviranja Marija je pristala da je primi u svoj tim što je kolege iz žirija oduševilo.

– Dobro ajde, ali tućićemo se! – poručila je Šerifovićeva takmičarki koja nije mogla da sakrije sreću što joj se želja ostvarila, prenosi avaz.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.