13.12.2022. 15:55
3
Ivana Knoll dobila pojačanje: Hana Hadžiavdagić stigla u Katar da bodri Hrvatsku
Među brojnim navijačima koji su se iz raznih krajeva susjedne Hrvatske zaputili u Katar bila je i bh. influenserica Hana Hadžavdagić.

Hana je na Instagramu objavila fotografiju s aerodroma u Zagrebu, a za put je birala “navijačko ruho” – nosila je crvenu trenerku s natpisom “Hrvatska” i crveno-bijelim kockicama na kapuljači.

“Idemo Vatreni, stiže #opetnajljepša”, poručila je u opisu.

Influenserica je na svojim Instagram storyjima podijelila i isječke koji bilježe atmosferu među navijačima koji iščekuju let za Katar, a djelovalo je da su crveno-bijele kockice preplavile aerodrom.



Po dolasku u Katar objavila je i drugu navijačku kombinaciju.

 

Podsjetimo, Hrvatsku u Katru po mnogima najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll.


(Admir O.)

 

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.