31.12.2022. 19:45
0
Severina ne skriva uzbuđenje pred nastup u Splitu: Nasmijana prošetala Rivom
Pjevačica Severina ne skriva sreću i nestrpljenje oko novogodišnjeg nastupa. Naime, Severina ove godina nastupa u svom rodnom gradu, a nastup u Splitu je najavila i na svojim društvenim mrežama. Severina će sa Splićanima na Rivi ispratiti 2022. godinu i dočekati 2023., a svojim pratiteljima na Instagramu pokazala je kako šeta Rivom.

Na fotografijama koje je objavila vidi se kako je dobro raspoložena u zimskom izdanju: kaputu, prsluku i plavoj suknji s bijelim cipelama i plavom torbicom.

“… po rivi šetale, pravile se da smo važne, da smo pametne i snažne…” Sutra svi ovako! Ulazimo u Novu…”, napisala je pjevačica jučer citirajući tekst svoje pjesme ‘Prijateljice’.

O svom nastupu je Severina govorila i ranije na konferenciji za medije. Pjevačica je otkrila kako će izgledati njezin nastup te da se jako veseli.

“Toliko sam bila sretna kad sam dobila poziv jer sam pjevala na većini trgova u Lijepoj našoj, a želja mi je bila nastupiti za Novu godinu u Splitu. Mislim da je Split zaslužio da u Novu godinu uplovi s velikom radošću što se širi meni u srcu, ali i u srcu Vojka V. Zaslužio je da puno ljudi dođe”, kazala je Severina.

Naime, novogodišnji program započinje njezin kolega Vojko V, a ona nastupa iza njega.

Cijeli program trajat će do 2 sata ujutro. Severina je i otkrila kako s njom na pozornici neće nastupiti njeniplesači. Najavila je kako će zbog toga biti veći bend.

Inače, pjevačici je ovo prvi nastup na splitskoj Rivi za Novu godinu. Iz Turističke zajednice grada Splita poručili su kako je izniman interes za doček u Splitu te kako dolaze i stanovnici iz drugih dijelova Hrvatske, kao i iz susjednih zemalja.


(Admir O.)

Severina
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.