1.6.2023. 21:50
0
Brazilska odbojkašica za koju kažu da je najljepša na svijetu oduševila slikom s plaže
Za Brazilku Key Alves kažu da je najljepša odbojkašica na svijetu. Ona nastupa za Osasco Voleibol Clube de Sao Paulo, no i sama je istaknula kako od odbojke ne zarađuje dovoljno, pa je odlučila otvoriti profil na platformi Onlyfans gdje prodaje eksplicitne fotografije.

“Smatram se profesionalnom sportašicom, ali bolje mi idu stvari izvan terena, pa sam počela obraćati malo više pažnje na ‘sporednu’ karijeru. Htjeli mi to ili ne, danas mi je to najveći prihod. Na OnlyFansu zarađujem 50 puta više nego na odbojci, a mjesečno imam fiksnu cijenu od 16 eura”, kaže Key.



Aktivna je i na Instagramu gdje ima više od 11 miliona pratitelja.

(Ajdin B.)

Key Alves
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.