4.9.2023. 20:45
0
Francuski Vogue: Džejla Ramović među najboljim izdanjima s crvenog tepiha
Venecijanski filmski festival, najstariji i najglamurozniji filmski festival, ponovno okuplja neke od najtraženijih ličnosti velikog platna.

Od 30. augusta do 9. septembra filmofili i zaljubljenici u modu moći će uživati u novim pretpremijerama i zadivljujućim kreacijama tokom manifestacije koja će predstaviti 23 ostvarenja koja se takmiče u zvaničnoj konkurenciji, piše Vogue France.

80. izdanje Mostre obilježit će štrajk scenarista i holivudskih glumaca.

Odabrali su i najbolja izdanja s crvenog tepiha Venecijanskog filmskog festivala, a među njima našla se i bh. pjevačica Džejla Ramović koja je zaista blistala. Podsjećamo, bh. pjevačica Džejla Ramović bila je gošća Armani tima na specijalnoj večeri povodom otvaranja filmskog festivala.



(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.