28.10.2017. 10:08
0
Rukometaši BiH danas od 18:30 sati igraju kvalifikacioni meč protiv Estonije u Tallinnu
Seniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će u Tallinnu igrati kvalifikacijski meč protiv selekcije Estonije za svjetsko prvenstvo 2019. godine u Njemačkoj i Danskoj.

Izabranici selektora Bilala Šumana u prvom kolu kvalifikacione grupe 6 u srijedu su u dvorani ''Mirza Delibašić'' Centra Skenderija savladali istog protivnika s 31:24.

- Jedno poluvrijeme je gotovo, u subotu igramo drugo. Bit će teže nego u prvoj utakmici, imaju nekoliko odličnih pojedinaca, ali svaka pobjeda nam je veoma važna - rekao je selektor BiH Bilal Šuman nakon meča u Sarajevu.

U kvalifikacionoj grupi 6 nalazi se još selekcija Švicarske, protiv koje će selekcija BiH igrati 10. i 13. januara.

Revanš utakmica između Estonije i BiH na rasporedu je danas u 18.30 sati u Tallinnu. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.