23.4.2018. 10:53
0
Rezultati utakmica Vaterpolo lige KS
U subotu je na Olimpijskom bazenu Otoka u sklopu Vaterpolo lige Kantona Sarajevo u seniorskoj kategoriji odigrana utakmica između SWAT-a i Mladosti.
Utakmica je obilovala atraktivnim pogocima i rezultatski neizvjesnom igrom do pred sami kraj. Ipak bolja forma i uigranost igrača SWAT-a presudili su u posljednjim trenucima. Konačan rezultat glasio je 14:10 (6:2)(2:3)(2:3)(4:2), a igrač utakmice bio je Faris Đugum sa 6 pogodaka.

Ovom pobjedom igrači SWAT-a osvojili su prvo mjesto u seniorskoj kategoriji, a ranije su obezbjedili prva mjesta u kategorijama mlađih kadeta i kadeta. Prvi strijelac u kategoriji seniora je Faris Đugum (Mladost) sa 15 golova.

Po završetku utakmice upriličena je dodjela medalja i pehara.

Mlađi kadeti: 1. SWAT; 2. Invictum; 3. Mladost

Najbolji strijelac je Adian Krivić (SWAT) sa 10 postignutih golova.

Kadeti: 1. SWAT; 2. Mladost; 3. Invictum

Najbolji strijelac je Dražen Trapara (SWAT) sa 13 pogodaka.

Narednog vikenda biće odigrane utakmice u juniorskoj kategoriji između banjalučkog Borca i SWAT-a.
KSVatrpolo
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.