12.6.2018. 9:05
0
Kćerkica legendarnog skijaša izgubila život u bazenu
Slomljeni smo. Naša draga Emmy jučer je izgubila život. Ni u snu se nismo nadali da ćemo iskusiti ovakvu bol. Njezina ljubav i duh nikada neće biti zaboravljeni, napisao je Bode Miller na Instagramu…

Neopisiva tragedija dogodila se slavnom američkom skijašu Bodeu Milleru. Njegova 19-mjesečna kćerkica utopila se u bazenu, prenosi “24sata“.

Sve se dogodilo kada su Bode i njegove supruga Morgan bili na zabavi kod komšija. Malena Emeline Grier završila je u bazenu, a kad je izvučena iz vode, nažalost, bilo je prekasno. Oživljavanje nije uspjelo, pišu američki mediji.

– Slomljeni smo. Naša draga Emmy jučer je izgubila život. Ni u snu se nismo nadali da ćemo iskusiti ovakvu bol. Njezina ljubav i duh nikada neće biti zaboravljeni – napisao je Bode na Instagramu.

Službeni uzrok smrti još nije ustanovljen. Ovo je druga velika tragedija koja je zadesila Millera u posljednjih pet godina. 2013. njegov brat Chelone, američki snowboarder, umro je od napadaja, koji su bili česti nakon motociklističke nesreće i kome 2005. godine. Bode je njemu posvetio broncu u superveleslalomu na Olimpijskim igrama u Sočiju 2014., gdje im je bio san nastupati zajedno.

Emeline je bila najmlađa od četvero Millerove djece koje je dobio s tri različite žene.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.