30.10.2018. 18:45
0
Rukometaši Vogošće Poljine hills u subotu dočekuju ekipu Maglaja
Rukometaši Vogošće Poljine hills u 5. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u subotu dočekuje ekipu Maglaja.

Iako start takmičenja nije onakav kakav su priželjkivali u redovima Vogošćana vlada odlična atmosfera i želja da ispune ciljeve koji zacrtali u klubu. 

Vodeći strijelac Vogošćana Benjamin Čičkušić, vjeruje da je kratka reprezentativna pauza dobro došla igračima da  se fizički i psihički spreme za nastavak prvenstva.

- U goste nam dolazi ekipa Maglaj. Uz respekt i poštovanje koje imamo prema svim ekipama u PL BiH, smatramo da smo bolji, spremniji i da će tri boda u subotu ostati u Vogošći. Nakon nešto lošijeg starta u prvenstvu, mislim da se takmičarska forma polako penje i da će sljedeća kola pokazati ono čemu težimo od početka priprema. Ekipu Maglaja znamo, uostalom kao i oni nas, tako da nema neke posebne pripreme za utakmicu. Ozbiljnim pristupom i željom za pobjedom od samog početka rezultat ne bi trebao izostati. Pozivam naše navijače da nas podrže, a mi ćemo kao i uvijek znati uzvratiti na najbolji način - kazao je Čičkušić. 

Susret Vogošća Poljine hills - Maglaj bit će odigran u subotu od 20.00 sati u dvorani "Amel Bećković".



(Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.