17.12.2019. 12:00
0
Atletski klub Sarajevo: Rekorderski nastupi u Beogradu
Na IV. mitingu budućih šampiona u Beogradu održanom 15.13 članovi Atletskog kluba Sarajevo postavili su dva državna rekorda.

Denin Lunja je novi Rekoder BiH na 600m za juniore  sa vremenom 1:28,45, dok je u disciplini bacanja kugle za dječake 4kg popravio sopstveni rekord koji sada iznosi 16,58m. Njegov klubski kolega Hamza Muharemović osvojio je srebrenu medalju sa rezultatom 16.39.

 Zlatnu medalju mitingu je osvojio i Adi Čizmo na 60m za mladje juniore sa rezultatom 7.40, dok je u istoj disciplini za pionirke Una Ban osvojila srebrenu medalju sa rezultatom 8.46s. Medalje su još osvojili Adi Čizmo, srebro na 200m i Osman Čorbić bronzu na 600m. Čestitamo na rekordima i nastupu svih naših članova, od kojih je mnogima bio prvi nastup u dvorani, stoji u saopštenju Atletskog kluba Sarajevo.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.