7.2.2016. 10:23
0
Kanada: U nesreći na bob-stazi poginula dva brata, šest prijatelja povrijeđeno
U nesreći u kanadskom gradu Calgaryju, na stazi za bob, poginula su dva brata blizanca, dok je šest njihovih prijatelja povrijeđeno.
Kako je saopćila policija iz Calgaryja, grupa mladića je u kasnim noćnim satima bez dozvole, potajno ušla u Olimpijski park, na kojem su se održale Zimske olimpijske igre 1988. godine. 

U parku, koji se još uvijek koristi za natjecanja, grupa se počela spuštati, ali su iz nepoznatih razloga udarili u kapiju koja odvaja bob-stazu od staze za sanke. Braća su poginula na licu mjesta.

Povrijeđene osobe su odmah hospitalizirane, a policija je saopćila kako istražuju snimke sigurnosnih kamera da bi se utvrdilo kako su i zbog čega su mladići ušli u park. U saopćenju je istaknuto da je radi rasvjetljavanja slučaja potrebna pomoć.
(Anadolu Agency)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.