25.4.2016. 18:20
0
McGregor se ipak ne povlači i vraća se na UFC?
Možemo reći da je Conor McGregor nedodirljiv, s obzirom na prošlosedmičnu dramu, kada ga je predsjednik UFC-a, Dana White, odlučio maknuti s UFC 200 priredbe, “The Notorious” je putem Twittera obznanio da je opet u igri.

Irac je nedavno napisao da se povlači nakon trzavica s UFC-om i to oko promotivnih obaveza. Iako su se navodili različiti uzroci nastalog sukoba, nazire se kraj ovoj sapunici na zadovoljstvo svih.

Iako još nije došlo do službene potvrde iz UFC-a, čini se kako su uspjeli Conor i Dana White sve riješili i čeka nas spektakularni revanš.

McGregor je sve do prošlog utorka trebao predvoditi UFC 200, a njegov revanš s Nateom Diazom još jednom je trebao porušiti rekorde i tako osigurati promociji veliku zaradu, ali nakon neslaganja s rukovodstvom kompanije “The Notorious” je putem twittera objavio da se povlači. Dana White je zatim maknuo prvaka perolake kategorije s popisa borbi uz objašnjenje da Irac nije htio odraditi promocijske dužnosti i pojaviti se na press konferenciji u Las Vegasu.

Sve do danas, Conor McGregor je bio maknut sa popisa svih borbi.

"Sretan sam što mogu objaviti da se vraćam na UFC 200," napisao je Conor McGregor na Twitteru. Na svu radost onih koji prate ovaj sport, ipak ćemo imati priliku da gledamo spektakularni revanš McGregora i Natea Diaza.




Anesa Agović

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.