30.6.2017. 13:02
0
Izabrano novo rukovodstvo RK Bosna
Na redovnoj Skupštini Rukometnog kluba Bosna, održanoj 29. juna, izabrano je novo rukovodstvo, koje će voditi sarajevske "Studente".


Tako je, jednoglasnom odlukom, za novog predsjednika Skupštine izabran Adnan Duran, a za potpredsjednika Rasim Lakota. Također, oni će, u skladu sa statutarnim odredbama, obnašati funkcije predsjednika, odnosno potpredsjednika Upravnog odbora.

Pored pomenutih, članovi novog Upravnog odbora sarajevskog kluba će biti: Erol Ramusović, Jasmin Salkić, Tarik Smajović, Adnan Branković i Sead Cucak, što nije konačan sastav te će se u narednim danima raditi na finalnom popunjavanju ovog organa.

Nakon razrješenja dosadašnjih članova rukovodstva sarajevskog rukometnog giganta i imenovanja novih, Upravni odbor je održao sjednicu na kojoj je usvojen budžet za sljedeću sezonu, kao i plan rada i aktivnosti koje su predviđene za nadolazeći period te četverogodišnja strategija funkcionisanja kluba. Također je donesena odluka o osnivanju Bosnine rukometne akademije, dok će funkciju direktora višestrukog šampiona BiH obnašati član Upravnog odbora, Adnan Branković, saopćeno je iz RK Bosna.

(FENA/Amila Alijagić)

RK Bosna
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.