16.7.2017. 15:16
0
Zlatna medalja za Tonija Miletića na Evropa kupu U21
Toni Miletić je na Evropa kupu U21, koji se održava u Paksu, u Mađarskoj, u kategoriji do 90 kg osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju. Ovom pobjedom Miletić se probio na sam vrh Svjetske U21 ranking liste.

Uspješan nastup imao je i Almin Šljivo u kategoriji do 81 kg, koji je zauzeo sedmo mjesto, dok su Hadis Jerlagić -100 kg i Domogoj Marić -90 kg eliminirani u prvom kolu. 

Sutra se očekuje nastup Aleksandre Samardžić -70 kg i Ivana Jozeljića -66 kg. 

Uz bosanskohercegovačke reprezentativce u Paksu su predsjednik i selektor Judo Saveza Bosne i Hercegovine (JSBiH) Branisalav Crnogorac, trener Željko Zadro, dok je bh. reprezentativka Larisa Cerić na ovom takmičenju u ulozi trenera i trener, saopćeno je iz JSBiH. 

Atom Kup - Evropski judo kup U21 2017 jedno je od najjačih takmičenja na godišnjem nivou na svijetu za starosnu kategoriju U21. 

(FENA/Merima Druškić) 

Atom Kup
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.