23.7.2017. 18:44
0
Mlada otletičarka iz Bjelorusije napustila podijum jer je umjesto himne Bjelorusije svirala himna BiH
Na Evropskom prvenstvu u atletici za takmičare do 20 godina došlo je do skandala zbog greške organizatora, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Bjeloruska atletičarka Violeta Skvarcova u znak protesta zbog pogrešno puštene himne napustila je ceremoniju dodjele medalja na Evropskom prvenstvu do 20 godina u italijanskom Grosetu.
 
Mlada atletičarka je trijumfovala u troskoku na Evropskom prvenstvu mladih, ali je prilikom dodjele medalja doživjela neprijatnost. Umjesto himne Bjelorusije, odsvirala je himna naše zemlje zbog čega je atletičarka odlučila da siđe sa podijuma za dodjelu medalja.
 
Nakon što je odmah prijavila da se dogodila greška, Talijani su joj se izvinili za propust i odlučili da ponove ceremoniju dodjele medalja.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.