27.7.2017. 22:30
0
BiH domaćin Evropskog prvenstva u hrvanju za kadete
Evropsko prvenstvo u hrvanju za muškarce i žene, na kojem učestvuje oko 800 sportistkinja i sportista iz iz 38 država, članica UWW-a, ove godine održava u Vogošći od 24. do 30. jula.

- Cilj nam je pokazati evropskoj i svjetskoj javnosti visoke mogućnosti našeg Saveza i Kluba u organizaciji najzahtjevnijih evropskih manifestacija hrvačkog sporta za sve uzraste. Posebni ciljevi su omogućiti našim kadrovima dodatnu naobrazbu kroz seminare u organizaciji UWW Federacije, koj se održavaju tokom Evropskog prvenstva te obezbijediti adekvatne uvjete našim sportistima za postizanje vrhunskih sportskih rezultata - poručio je direktor prvenstva Dženan Alić.

United World Wrestling Federacijom u saradnji s Hvačkim Savezom Bosne i Hercegovine, Hrvačkim klub "Bećko", organizator je EP-a za kadete u hrvanju za kadete u grčko-rimskom i slobodnom stilu, saopćili su organizatori.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.