27.10.2017. 19:50
0
Rukometaši i uz povrede trenirali: Revanš sa Estonijom uz podršku navijača
Rukometna reprezentacija BiH predvođena selektorom Bilalom Šumanom doputovala je u hladni Talin gdje sutra igraju revanš susret sa Estonijom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2019., piše agencija Patria.

U prijestolnici Estonije dočekalo ih hladno vrijeme i snijeg, ali to nije pokvarilo odličnu atmosferu koja vlada u našem taboru nakon pobjede u Skenderiji. Rukometaši su već odradili trening, a neki od igrača su trenirali iako su povrijeđeni. Poručuju da je želja za pobjedom veća od svega. 

Susret sa Estoncima igra se u subotu u 18:30 uz direktan prenos na FACE TV. 

Direktor Rukometne selekcije Gordan Muzurović kazao je za agenciju Patria da među Zmajevima vlada dobra atmosfera, te je dodao kako im treba velika podrška pred sutrašnji susret.

- Ovi momci su to zaslužili, ginuli su na terenu. A i sutra će ostaviti srce na terenu. Zato ih trebamo podržati - kazao je Muzurović.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.