1.11.2017. 10:30
0
Evropskog juniorsko taekwondo prvenstvo: BiH predstavlja 11 takmičara
Od 2. do 5. novembra 2017.godine će se u Larnaci, Cipar, održati 21. izdanje WTE Europskog juniorsko taekwondo prvenstva. Na ovom prvenstvu sudjeluje preko 600 takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciju.

Reprezentaciju Bosne i Hercegovine predstavljat će 11 takmičara pod vodstvom trenera Harisa Husića, Petra Bobana i Vedrana Ćubele. Juniorska reprezentacija: Matej Orlović, David Bašić, Patrik Bogeljić, Amar Hujić, Nedžad Husić, Eldar Velić, Ajna Makaš, Ružica Crnogorac, Amina Abdibegović, Dora Marušić i Adna Borić.

Nakon priprema odrađenih u  Posušju,Bijeljini i Livnu sportaši su krenuli na put u nadi da će ostvarite što bolje rezultate te predstaviti našu Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu. 


(Patria/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.