6.11.2017. 10:15
0
Divković napustio RK Bosna
Iskusni lijevi i srednji bek Ivan Divković više nije član Rukometnog kluba Bosna Centrotrans.


Zbog inostranog angažmana i ponude koja se ne odbija, Divković je od RK Bosna Centrotrans dobio "slobodne papire".

- RK Bosna Centrotrans zahvaljuje Ivanu Divkoviću na doprinosu koji je dao klubu. Dobio je ponudu koja se ne odbija i ovaj klub nikada nikome neće stajati na putu ko ide na bolje mjesto. Ivanu su vrata našeg kluba uvijek otvorena - kazao je predsjednik UO RK Bosna Centrotrans Adnan Delić. 

Divković je istaknuo da je obavio razgovor s klupskim rukovodstvom i naveo svoje razloge.

- Nisam ovo planirao, ali moralo je doći do toga. Bilo mi je veliko zadovoljstvo što sam igrao u Visokom i nisam rekao da se neću vratiti. Korektno smo se rastali, a jako sam zahvalan klubu što su rekli da mi vrata nisu zatvorena - dodao je Divković, saopćeno je iz RK Bosna.

(FENA/Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.