8.11.2017. 19:15
0
Sjedeća odbojka: BiH u četvrtfinalu EP-a u Poreču
Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Poreču.


Izabranici selektora Mirze Hrustemovića u posljednjem meču grupne faze takmičenja danas su ubjedljivo nadigrali selekciju Srbije sa 3:0 (25:10, 25:14, 25:12).

Bh. odbojkaši u prva dva susreta također su bez izgubljnog seta slavili protiv Gruzije i Mađarske, osvojivši prvo mjesto u B-grupi.

Protivnik BiH u četvrtfinalu, koje se igra u četvrtak, bit će poznat večaras u 21 sat nakon žrijebanja drugoplasiranih ekipa.

Polufinalni mečevi igrat će se 10. novembra, dok je finale na programu 11. novembra.

Boje reprezentacije BiH na EP u Poreču brane: Ismet Godinjak, Adnan Manko, Sabahudin Delalić (kapiten), Armin Šehić, Dževad Hamzić, Asim Medić, Mirzet Duran, Nizam Čančar, Beniz Kadrić, Safet Alibašić, Ermin Jusufović i Adnan Kešmer.

(FENA/Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.