5.12.2017. 21:15
0
„Labudice“ odmor dobijaju 15. decembra
Iako je minulog vikenda okončan prvi dio sezone u prvenstvu rukometašica BiH, igračice tuzlanskog Jedinstva AtlasRelaxa nastavile su s trenažnim procesom.

U dvorani Mejdan radit će do 15. decembra kada će dobiti zasluženi odmor.

U ovoj polusezoni "labudice" su ponovo viceprvakinje, ali su imale i dobar nastup u Challenge kupu. Ostvarile su  jednu pobjedu protiv solunskog PAOK-a što je, ujedno, prva pobjeda jednog ženskog rukometnog kluba na međunarodnoj sceni od 2013. godine.

Prema riječima člana UO Zvjezdana Karadžina, igračice će odmor dobiti do 15. januara.

- Tada će službeno početi pripreme, jer drugi prvenstva starta 24. februara. Nemamo u planu dovođenje novih igračica, a nastojat ćemo zadržati sve koje sada imamo u ekipi - izjavio je Karadžin za Fenu.

Uskoro bi trebala da se održi i sjednica Skupštine kluba na kojoj će se analizirati ostvareni planovi i utvrditi novi za 2018. godinu.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.